fbpx

PTMD

Vazen, schalen en glaswerk van PTMD, de heerlijke geuren van Scentchips, de mondgeblazen collectie van Dutz glaswerk, de fantastische zijdebloemen van Silk-ka en de stoere meubels uit de PTMD Home Collection. het is maar een greep uit de collectie interieurdesign die ’t Hoefblad in het assortiment heeft.

DutZ

Wij vertegenwoordigen merken die er toe doen en die wij met zorg voor u hebben uitgekozen. In onze winkel kunt u het hele jaar door inspiratie opdoen op het gebied van continu wisselende, mooie, evenwichtige stijl- en kleurcombinaties

Kies met zorg en geduld, want een mooi interieur luistert nauw…

Ted Sparks

Nieuw in ons assortiment. De heerlijke geurkaarsen en diffusers van Ted Sparks. Een nieuwe merk met bijzondere geuren. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Leuk om cadeau te geven.

Bella Colori

Nieuw in ons assortiment zijn de hippe leren tassen, armbanden en planten hangers van Bella Colori. Allemaal handgemaakt en van 100% echt leder. Geweldig om cadeau te geven, of gewoon voor jezelf.

Doortje IJpelaar

Vanaf mijn jeugd ben ik al gefacineerd Door de natuur en de mens. Dit inspireerd mij en beinvloed mijn gedrevenheid om dit in heldere krachtige kleuren en in dikke lagen op het doek te zetten. Werkend vanuit mijn gevoel heb ik ontdekt om op dezelfde manier glazen objecten te beschilderen. Alledaagse elementen worden soms uitbundig en dan weer ingetogen vertaald en stralen ineens iets moois uit

Mooi Door Mij

Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke organisatie die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een beperking.Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves meteen A-merkstatus.