Onze merken

Prachtige Vazen en bijzonder mondgeblazen glaswerk van Dutz, de heerlijke geuren van de nieuwe PTMD Elements Colletie, Fantastische zijdebloemen, Prachtige handgemaakte vazen en potten van Ecri en de toffe collectie van Luimes & Luimes. Het is maar een greep uit de collectie interieurdesign die ’t Hoefblad in het assortiment heeft.

Wij vertegenwoordigen merken die er toe doen en die wij met zorg voor u hebben uitgekozen. In onze winkel kunt u het hele jaar door inspiratie opdoen op het gebied van continu wisselende, mooie, evenwichtige stijl- en kleurcombinaties

Kies met zorg en geduld, want een mooi interieur luistert nauw…

DUTZ

Bij DutZ voelt u de enorme passie voor mondgeblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, kaarsenglas of drinkglas is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit onze Oost Europese glasfabrieken. Alle artikelen zijn mondgeblazen en handgevormd. Wat betekent DutZ? In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Wij willen uitdragen dat de collectie bijzonder is en tot stand komt door het fascinerende ambacht van glasblazen. Wij hebben ervoor gekozen om trouw te blijven aan de fabrieken in Oost-Europa. Hierdoor draagt DutZ bij tot het in stand houden van de zeldzaam wordende traditie van het glasblazen in Oost-Europa. DutZ is onderscheidend. Dat komt mede door de grote hoeveelheid energie wij steken in het ontwerpen van nieuwe artikelen. Ieder seizoen vindt u bij DutZ weer verrassende nieuwe series.

PTMD

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie. Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengen we steeds een verrassende collectie in de huiskamers.. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires.

ECRI

Met jarenlange ervaring is Ecri Living in staat om kleine, maar ook zeer grote producten te maken. Door alleen de beste grondstoffen te gebruiken, kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen. Bakken gebeurt op hoge temperatuur (circa 1250 °C) om een ​​waterdicht en sterk eindresultaat te verkrijgen. Ecri Living is een Nederlands familiebedrijf. Al generaties lang optimaliseren we de kwaliteit en het design van onze producten. Van ontwerp tot productie, alles gebeurt onder één dak. Bij Ecri Living volgen we de trends op de voet. Met grote precisie ontwikkelen we in onze vestiging in Nederland nieuwe kleuren die aansluiten bij de huidige trends.

LUIMES & LUIMES (VILLA POTTERY)

Een dynamisch en ambitieus bedrijf met enorm veel passie en ruim 45 jaar ervaring op het gebied van woningdecoratie. En dat zie je aan onze producten. Luimes&Luimes is ontstaan vanuit “Bloembinderij Luimes” in Aalten. Door onze achtergrond zijn wij in staat om dicht bij de wensen van onze klanten te blijven. Onder ons eigen merk “Villa Pottery” leveren wij een uitgebreid
en voortdurend wisselend assortiment. Al onze producten zijn van eigen ontwerp of worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, passend binnen onze stijlvolle lijn van producten. “Villa Pottery” staat bekend om haar kwaliteit, speciale glazuren, karakter en afwerking.

HEINEN DELFTS BLAUW

Heinen Delfts Blauw is een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk. Een traditioneel ambachtelijk bedrijf dat het antieke handwerk prachtig levend houdt. Met respect voor de eeuwenoude traditie gaan zij op zoek naar nieuwe wegen en vernieuwing. Bij Heinen Delfts Blauw werken de beste Delfts blauwe ontwerpers, pottenbakkers en keramiekingenieurs van Nederland. Ze werken ook samen met bekende Nederlandse artiesten. Samen vervullen we onze missie: nieuwe tradities creëren.

‘The best Delft blue for everyone’