Rouwbloemwerk

Rouwbloemwerk voor de laatste eer of oprechte blijk van medeleven

Bij het overlijden van een dierbaar persoon schieten woorden vaak te kort. En uiteraard wilt u afscheid nemen op een wijze die recht doet aan uw band met de betrokkene. Het liefst met het allermooiste rouwwerk. Wij vertalen uw gevoelens en wensen naar een passend rouwarrangement.

In deze emotionele dagen heeft u meestal weinig tijd om goede keuzes te maken. Daarom nemen wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Wij zorgen ervoor dat u prachtig rouwbloemwerk krijgt. Wat afgestemd is op gedachten en gevoelens, die in het gesprek naar voren zijn gekomen.

Rouwbloemwerk is onze specialiteit. Alle arrangementen zullen met de grootste zorg en kundigheid door ons gemaakt worden. Hiervoor zullen we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige bloemen en materialen.

Bloemen vertalen veel meer de emotie en zeggen soms meer dan 1000 woorden…

Voorbeelden bekijken rouwbloemwerk:

Ter inspiratie kunt u in onze winkels niet alleen verse bloemen bekijken, maar ook diverse voorbeeldboeken doorbladeren. Hierin vindt u onder meer rouwbloemstukken en rouwboeketten.

Ook op deze site proberen we u met een aantal mooie foto’s te laten zien wat wij allemaal al gecreëerd hebben.

Wij staan u graag persoonlijk te woord in onze winkels. Waar wij met ruime aandacht u adviseren bij de keuze van een passend rouwarrangement. Wij helpen u bij de keuze van het soort, de vorm en de stijl van het stuk waarmee u uw laatste groet in bloemen kunt vertalen.