Ons verhaal

Inspirerende en sprankelende bloemenwinkels met veel liefde en passie voor bloemen dat zijn wij van Bloembinderij ‘t Hoefblad! En wat is er nu mooier om elke dag mensen blij te maken met hetgeen wat je zelf het liefste doet. Mooier werk is er niet. Dat zie je aan alles in onze bloemenwinkels. Al meer dan 25 jaar zijn wij de bloemenspecialist van Made en omstreken. En vanaf 2017 hebben wij onze tweede vestiging in Zevenbergen geopend.

Voor iedereen

Het leukste aan ons vak vinden wij het contact met onze klanten. Iedereen die onze winkel bezoekt, loopt rond met een bepaald gevoel of idee. Aan ons de uitdaging om daar met bloemen iets éxtra’s aan toe te voegen. Voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook voor onze zakelijke klanten.

Creatief

Met veel plezier zetten wij onze kennis en creativiteit voor u in. Wij houden van sprekende kleuren, mooie vormen en verrassende combinaties. Bloemen spelen bij ons de hoofdrol, bloemen zijn mooi levendig en ruiken erg lekker. We werken vooral met bloemen uit het seizoen. Iedere dag vers aangevoerd en met emotie uitgekozen. Bloemen zijn een fantastische manier om telkens weer nieuwe inspiratie op te doen en te komen tot telkens weer nieuwe, mooie en bijzondere creaties.

Verduurzaming

In het kader van verduurzaming hebben wij gekozen om onze bloemen met onze nieuwe elektrische Volkswagen Buzz te gaan bezorgen! Ook hebben wij gekozen voor zonnepanelen. Wij vinden elektrisch rijden een must en een mooie stap in de goede richting. Kiest u voor duurzaamheid dan kiest u voor ons.

Team Hoefblad

Wij van ‘t Hoefblad bestaat uit een team van enthousiaste vakmensen met liefde en passie voor het werken met bloemen en mensen. Binnen ‘t Hoefblad heeft ieder zijn eigen specialisme en dat tezamen maakt het Hoefbladteam bijzonder.

Wat vinden wij belangrijk en waar moeten de medewerkers in ons team aan voldoen?

Ons team heeft: Liefde voor bloemen, draagt professionaliteit uit en is enthousiast. De klantvriendelijkheid staat bij ons bovenaan evenals plezier in het werken met de klant. Natuurlijk is PASSIE bij ons het sleutelwoord en vanuit onze passie kunnen we de juiste snaar raken met een prachtige bloemencreatie ziet en proeft u de juiste sfeer terug in onze boeketten en bloemstukken. U kunt bij ons ook kiezen voor het ‘Pluk Boeket’. U kunt dan uw eigen boeket samenstellen helemaal naar uw eigen wens! Al onze bloemen worden met liefde en zorg behandeld, en iedere bloem gaat door onze handen om daar een zo mooi en bijzonder mogelijke creatie van te maken. Zo geven wij vanuit de bloemen ambacht invulling aan bijzondere momenten. Hierbij kunt u denken aan moederdag, valentijn, kerst, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kitty, Niki, Sanne & Lieke en wij verwelkomen u graag in een van onze toffe bloemenwinkels.